«juli 2021»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Inte sysslolös!
2012-05-11 11:55

Hej igen!

Först vill jag tacka Caj och Ulla för att ni är så bra fodervärdar. Jättebussigt att ni ställer ut och röntgar och tar hand om hundarna så bra.Jag hade ju bråttom med Klaras röntgenresultat kunde inte gå och undra längre än nödvändigt. Jag ville veta så att jag kan planera. Det blev ju jättebra! Härligt!

Nox har ju också varit på utställning och han fick kritiken att han skulle behöva lägga på sig lite i vikt. Så nu kör vi det fetaste och mest proteinrika som finns på marknaden. Det blir säkert bra. 2 nya utställningar är planerade och då ska jag göra mitt yttersta för att han ska gå upp i vikt. Han är hemskt samarbetsvillig och ställer sig så fint så det är ju synd att domaren tycker astt han är för mager. Vi åker till Norrköping och där kommer även Klara och hennes syster att vara. Kul!!

Ett av mina stora projekt är att få lite hyfs på mitt hus och min tomt. Det tycker jag egentligen är roligt att hålla på med om det inte blir för övermäktigt.Planen i vår är att få bort skogen med tillhörande stora granar som står på baksidan och anlägga gräsmatta runt om.  Sen skulle det ju inte skada att få några perenna rabatter. Om man vågar med tanke på hur många hundtassar som gladeligen vill hjälpa till med att undersöka vad som finns under det som just har planterat.

Största problemet är vad man gör med alla grenar som blir kvar när stammen är bortforslad. Grenarna vill ju ingen ha har jag upptäckt. Man bränner upp dem säger den erfarna trädgårdsarbetaren. Men då riskerar ju grannens hus att gå uoo i rök.Hela området kanske.... Jag är ingen bra eldare och gräset är torrt. Mina eldningskunskaper skulle nog passa en pyromans lustar. Så tänk på det ni som klagar på mossa/ogräs i rabatt och gräsmatta. Var glada att ni inte har 20 m höga granar som ska"rensas" bort.

Vi hörs!Mvh från Bullerbasius!


Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: