«juli 2021»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
2010-10-24 17:21 | 1 kommentarer

Idag när jag skulle ut med hundarna så blev det tvärstopp i dörren inte vill de ut inte!! DEt var bara att göra ifrån sig det värsta och sedan gå in igen!! Hösten är här och det är bara så.

DEt var länge sedan jag skrev men ibland blir det för mycket i livet så man behöver ta en paus . Den här månaden ska ett flyttlass iväg. Mina barn ska flytta från Täby så det är bråttom bråttom. Flyttkartonger ska fyllas!!

Alla hundar mår bra och det händer snart trevliga saker. Forti kommer troligen att löpa snart. Vi får se när det blir. Sedan händer andra roliga saker men än är det ine klart så jag vågar inte ropa hej ännu!

Vi hörs!


2010-08-29 21:06 | 1 kommentarer

Hej på er!!

Dags för nya bilder och de blev olika bra men tiden räckte inte till. Jag får återkomma med lite ståbilder i morgon. Valparna mår jättebra och börjar tröttna på sott valprum och tycker att de är flyfärdiga. Men jag har ju en annan åsikt, de får vänta ett tag!

I går var vi på Skavlötens ÖLO boxerspecial. Ezther tyckte att det var dags att bli bästa tik i öppen klass med ck. Så vi jublade ju!!Den hunden blir bara bättre och bättre. Det var Alexandra lillmatte som visade och jag satt och höll tummarna. Bra gjort Alexandra och Ezther! Men innan var det dags för utställningsdebut för B. Buddy och Bejonce. 10 mån i juniorklass. Båda fick etta och de blev 2:a resp 4:a i jkk. Hp fick vänta. Det var även debut för Camilla, Buddys ägare som visade Buddy. Hon skötte det så bra. Tack Camilla för att du intresserar dig och gör bra saker för Buddy. Jag gissar att han var trött i går när han kom hem! Härligt med trötta boxrar. Vädret var härligt och alla var på gott humör så det var verkligen en trevlig dag.

Tack för ordet och att du läste

MVH Kerstin!


2010-08-25 20:09 | 0 kommentarer

Hej alla läsare!

Tack för att ni tittar in på min hemsida. Jag försöker uppdatera så mycket det går och ge en trevlig bild av hur utvecklingen av valparna går. Den här gången blev det lite lekbilder.

I går kom (B. Beyonce) Elsa på besök. Vi hade inte setts på ca 6 mån . Det var verkligen kul att se och umgås med henne under några dagar. Hon har den typiska boxerenergin minsann. Jag ska försöka få några bilder på henne också.

Ha det bra! Jag skriver snart igen!

MVH Kerstin


2010-08-21 19:17 | 0 kommentarer

Hej igen!!

I morgon ska valparna få komma ut en stund och därför så passade jag på att fota dem stående på köksbordet inomhus redan idag. Ja håll till godo så här ser de ut när de sträcker på sina ben. En del ställer sig så fint men vissa de bara vägrar! De vrider sig som  ålar.I morgon kommer de nog få lite utlopp för sin energi. Då ska jag fota dem i hagen och även få lite huvudbilder om det går.

I veckan som gått har vi haft besök av valpköpare och pappa Björn med matte Madeleine. Tack för att ni kom och att vi hade så trevligt. Sen är det ju otroligt trevligt att läsa i Gästboken. Tack snälla rara för att ni tar med era hundar på så mycket skoj.Själv börjar jag bli rejält sugen på att få gå på en eller annan utställning för det var ju inte igår. 

B. Czardas behöver en halvfodervärd som bor i trakterna där vi bor. Kul om vi kan hitta varandra  och prata ihop oss om den här lilla godingen.

Ha det bra! MVH Kerstin!


2010-08-15 20:07 | 0 kommentarer

Hej!

Idag har de små flyttat ut till det som kallas valprummet. I början var det lite oroligt och pipigt men sen blev det plötsligt kul att kunna röra sig på ett annat sätt. Sen vände vi upp och ned på valplådan också så att det blev en "grotta". Skojigt!! Nu har jag träffat 3 valpköpare och jag är jätteglad för att det har varit så kul att träffa er. Ni är vana hundägare och kan säkert ge er boxer ett fint hundliv. Det här med GPS är lustigt. En valpköpare kom åkande på den gamla nerlagda stambanan som gåt förbi här. Det är ju ingen väg utan används som promenadstråk. Där kommer plötsligt en stor bil  farande. Och det visar sig vara valpköpare som kommit lite på sned.M en det gick ju bra det också.

Jaha det verkar som om det ev. blir en gul hanhund över pga sjukdom hos valpköparens familj. Det skulle vara kul om någon som vill "jobba" med hunden dyker upp. Med "jobba" menar jag utställning/bruks. Vi återkommer till det, men ring mig gärna om ni känner er nyfikna och kan tänka er att låta hunden få komma "ut" lite på bruks/Utställning.

Tro det eller ej men nu  börjar det locka att leta efter en hanhund till Ezther. Jag vet att det är tidigt men det lockar ändå. Hemsidorna synas noga ska ni veta. Så blir man så glad när man hittar något som kanske kan passa. Men än länge så är det ingen brådska. Må så gott!

MVH Kerstin!!


2010-08-09 14:37 | 1 kommentarer

Hej igen!

Tiden rusar och de små krypen väger snart 2 kg. På darrande ben står de osäkert och tar sina första stapplande steg. Plötsligt ser de annorlunda ut än när de ligger ner och paddlar sig fram.  De har börjat äta annan mat än vad mamma bjuder på. Det verkar smaka gott för de slukar det nya med otrolig aptit. Snart kommer valpköparna och tittar. Det ska bli kul att träffa er! Jag är på jakt efter en fodervärd/ halvfoder till den ena tiken så bor ni Rimbo/ Almunge/ Upplands Väsby/ Täby eller liknande och är intresserad så hör av er!

Nu har de även fått sina namn och det är ju efter danser. Jag tycker att dans,glädje och boxer hör ihop.

Kennel Incirias har ju fått en valpkull idag och Stort Grattis Ann-Britt och Hans. Det är konstigt men det verkar som om inga födslar är den andra lik. Man upphör tydligen aldrig att förvånas. Det kommer överraskningar varje gång och man kan aldrig veta hur det kommer att gå. Jag är säker på att Ann-Britt kommer att skriva om det i sin blogg så gå in och läs. Det är tur att man har några hållpunkter att gå efter, tikens temp,aptit och rörelsemönster. Som uppfödare är det alltid lika spännande.

Må så gott önskar Kerstin och Hundarna!


2010-08-01 17:39 | 1 kommentarer

Hej igen!

Rapport från valplådan: allt går som det ska! Det finns bara 2 lägen sova eller äta. De verkar trivas perfekt med livet. Nu har ögonen börjat spricka upp och det är underbart att mötas av de där mörkblå blanka speglarna. Häromdagen fick jag ett knepigt telefonsamtal. Det var någon som skulle åka och titta på valpar vars far är kryptochid. ( Sa de)Vi började prata om det där och det är ju bara på veterinärintyget som man får veta det och är det en tik så vet man ju inte alls. Det gäller verkligen att man får se ett besiktningsintyg när man hämtar valpen. I princip kan man ju köpa en tikvalp och aldrig få veta att hennes pappa är "krypto" Ja hoppas att det var en tjuvparning och att det inte händer igen.

I slutet av den här månaden ska vi på utställning i Skavlöten. Det blir kul för det var verkligen länge sen sist.

Ha det bra önskar Kerstin med h


2010-07-26 14:07 | 0 kommentarer

Hej alla läsare!

Nu är de som sagt 1 vecka gamla! Det jäser i lådan ska jag säga  Vågen visar att Grace har mycket gott i sin mölk. Alla valpar verkar må mycket bra! Däremot inta Grace. Hon fick feber efter 2-3 dagar och vi fick åka in till veterinären. Antagligen var det kvarvarande moderkakor som spökade. Så nu går hon på Penicillinoch vi hoppas på att det snart blir bra igen! Oron finns ju där hela tiden så klart men förhoppningsvis är problemet avklarat Ann-Britt fick återigen ta emot det ena telefonsamtalet efter det andra och ge goda råd. Tack Tack!!!

Att fotografera de små liven är inte lätt tycker jag. Därför lägger jag dem på filtar som ni har sett. Det är det enda sättet  att få någorlunda rätt proportioner och ljussättning på dem. Men snart är de uppe och går och då blir det ju ännu svårare så....

De "stora" valparna som nu är 13 veckor verkar fungera bra i sina nya miljöer. Det är underbart att höra ifrån er och höra att allt fungerar perfekt. Moss har ju t o m en egen hemsida. Ni kan länka från Ann-Britts sida Incirias så finns den bland länkar.

Ha det bra!!

Önskar Kerstin i valplådan!


2010-07-20 17:27 | 2 kommentarer

I sondags natt borjade Grave signalera att det var dags. Hon flasade och var lite orolig. Men vi somnade i alla fall. Pa mandagen  ville hon nastan bara vara inomhus och hon flasade hela tiden. Pa kvallstid gick plotsligt vattnet och en kvart senare var det dags. Hon krystade med krum rygg och sag panikslaget pa mig och undrade vad ar det som hander!!! Sitt inte bara dar. Nasta krystvark sa kom en hane och efter bara nagon minut var hon intresserad och slickade den valkommen. Sen kom de inom 5 timmar och allt gick totalt utan komplikationer. Hon var sa duktig. Det ar 7 stycken  5 hanar och 2 tikar En tik ar murris. Den andra ar showtecknad.

Hanarna ar bade gula och tigrarade  murris och showtecknade.  Nu ska det bli oftare uppdaterat. Tack for att du laste. Halsningar Kerstin och Grace


2010-07-02 14:06 | 1 kommentarer

Högsommrar!!

Hej alla tålmodiga! Här kommer ytterligare ett livstecken från "Buschen" I skrivande stund återstår 3 valpar. 3 små boxerpojkar hoppar runt och väntar på sina nya ägare. De väntar i sin tur på semesterledighet. I går hade vi koppelträning ner till vägen ( 50 m) Den som sprattlade mest var Laban. Han tyckte det var helt onödigt. Moss och Kenzo gick fint och viftade på svansarna. De leker och har det bra utomhus. Sover gör de inomhus. Det känns tryggast så för mig. Annars går jag och inbillar mig att lodjur / örnar tar dem. Det verkar fungera bra för de placerade valparna hos de nya ägarna förutom att de äter lite knackigt. Men det är ingen ko på isen!! DEt är varmt och då tryter aptiten.

Grace ska på röntgen 13/7. Då får hon även sin "Herpes" i näsan. Ni vet ju att spänningen stiger i takt med att hennes mage blir större och större. Jag kan inte känna något ännu men hon verkar känna desto mer. De små är mycket närvarande trots att de inte har presenterat sig!! ag går och funderar på att man skulle kanske ha ett litet BB verksamhet. Att veta hur många som ska ut känns bra men även hur hur pigga de kvarvarande är efter en valpning som drar ut på tiden......

Plikten kallar!

Njut av värmen!

 


«  2  3  4  5  6  7  8  9  »