«juli 2021»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Hej igen!
2014-12-22 09:59

Hej alla som läser!

Idag kommer det ett livstecken. Det är klart at vi önskar God Jul til alla som som läser detta! God Jul och vi hoppas att ni får en trevlig och mysig helg! Det gamla året 2014 ebbar ut och det blev kanske inte alls som vi planerat. Vi försökte få valpar men det gick inte så bra. Det ville sig inte.Frozza blev dräktig och ultraljud (i rätt tid )visade 4 valpar så vi var ju förväntansfulla. Sedan gjorde vi om ultaljud en gång till när det var ca 5 dagar kvar. Då såg man 2 eller 3 valpar. Det blev en valp:Holger. En hanvalp var död och underutvecklad och var de andra var vet vi inte! Vi fick vara nöjda med Holger som nu är 8 månader och en pigg och glad boxerpojke.  Vi bestämde att Frozza inte ska användas i avel och nu bor hon hos sin fodervärd.

På höstkanten var det dags att försöka para Klara. Klara har haft diffusa löp men nu fick hon ett löp och vi ville ju gärna para henne. Vi försökte på¨alla sätt coh vis men efter mycket möda så bestämde vi att även där inte använda henne. Anledning till det var hennes diffusa löp och svårigheten att para henne. Henns fodervärd köpte henne mycket stilfullt och och vi är tacksamma att de inte bara tog tillfället att tillskansa sig en hund gratis.

Under hela året har vi gått och väntat på att Grace ska löpa men hon har inte inte visat några tecken på att få igång ett löp. Tråkigt tråkigt!

Som ni hör så behöver man ett betydligt störra antal tikar än man kan tro för att det ska bli en kull. Det är många tikar som inte "håller" av många olika anledningar.

MEN man får titta på det positiva! Holger är ju ett glädjeämne och jag hoppas att vi kan ställa honom lite under året och göra Mh. Hans ägare verkar positiva till det.

Ett annat glädjeämne  är ju Gilda 17 månader. Hon har varit duktig på alla sätt och vis. Hon är friröntgad, "Mhad" och utställd med fint resultat. Så det är ju en stor glädje!!Hon bor hos sin fodervärd och hon kommer att ställas under det nya året.

Sedan har vi återköpt Ebbe och det är spännande att se vad den boxerkillen kan åsradkomma.

Kennel Woogiebox använde Nox till sin tik Immis och vi var nöjda och förväntansfulla men tyvärr blev det till slut bara 3 valpar. Men jag blev förtjust i lilla Racka  och köpte henne. Så hon hoppar runt här nu och busar med framförallt Ebbe.

Avslutningsvis så hör ni att vi kämpar på och vi hoppas på ett bra 2015!!!


Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: