«juli 2021»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Nox Mh
2012-04-08 11:26

Hej igen!

Nu har vi varit på Mh med Noxgubben! Det var i Enköping i Rottweilerklubbens men även privat regi! Vi är glada för att vi fick komma.

Vi klev upp i ottan och drog iväg. Satte på hundarna täcken så kallt var det. Vi var hund nummer 1. Först så ska man chipp kontrolleras med en chipavläsare. Lätt som en plätt har det varit alla andra gånger men den här gången pep det inte! Jag strök och strök på pälsen men inget pip! Nehe,då skulle de ta   hund nummer 2  i stället. Attans är ett snällt ord för vad jag tänkte om det.

Jaha fram med nästa hund Pep det??? Nej!!! Testledaren fick gå och byta batterier sedan blev det nytt försök för mig. Men då pratade folk runt omkring mig så jag hörde inte pipet. Men som tur var hörde testledaren det förbaskade pipet. Då fick vi äntligen klartecken att gå ut på plan! Ja, han hälsade naturligtvis på alla med stor förtjusning som den boxer han är! Sen var det dags att springa efter föremål och det gick väl så där. Haren var tydligen inte i hans smak. Han stod och funderade på livet i 3 min helt Ok.Sen var det dags för farbror Dumpe att dyka upp i skogen och det var ju ganska läskigt men inte så länge. Han gick fram och hälsade ganska så snart. Sen var det skrammel och jag tyckte att det var där som han reagerade mest . Han blev rädd och backade ordentligt. Men sen hälsade han ju även på skramlet snart nog.

Sen kom spökena klivande i skogen och då satte han sig ned och morrade ordentligt först åt den ena och sedan åt den andra. Men sen gick han fram och hälsade lagom entusiastiskt.

Sist var det dags för skotten. Vi lekte med trasan så mycket det gick och han drog och drog och när de sköt de första 2 skottenså vände han nästan inte på huvudet. Sen sköt de 2 skott till. och då tittade han bara lite ointresserat.

Så jag är jättenöjd och stolt över min härliga boxerkille. Härligt balanserad typ är han.

Skryt Skryt men just idag måste jag få strö lite beröm över minhund.

När man väl är på ett Mh så är det jättekul och jag kan varmt rekommendera det till alla

brukshundsägare som inte brukar göra det. Svårt att få en plats men har man lite envishet och tålamod så är det en jättetrevlig stund (ca 50 min) tillsammans med sin hund. Man kan ta med hela familjen och en fika sitter ju bra i skogsbrynet.

Sen är det bara att skicka in resultatet till klubben och uppfödaren som blir så glada!!

Må så gott önskar Kerstin och hundarna!


Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: